Rólunk

A BpD-Depo 2015 óta megbízható partnere lehet Önnek is személyes dolgainak biztonságos, hosszabb / rövidebb, vagy akár csak néhány napos eltárolásában!

CÉGÜNK ELSŐSORBAN KIS ALAPTERÜLETŰ RAKTÁRHELYEKET KÍNÁL,
AKÁR 1 m2-TŐL IS!

Gödöllő után már Kerepesen és Budapesten, több kerületben is nyújtunk tárolási szolgáltatást. Ön jól dönt, ha a raktározási piacon kétségtelenül kedvező árainkat is figyelembe véve személyes dolgai tárolására igénybe veszi szolgáltatásunkat! Raktározási szolgáltatásunkat elsősorban lakossági célra nyújtjuk azoknak, akiknek fontos a kedvező ár és fontos, hogy személyes dolgait száraz, tiszta, rovar- és rágcsálómentes, biztonságos és nem utolsósorban, télen fagymentes, temperált tárolóhelyen tudja elhelyezni.

Sürgős esetben vállaljuk, hogy a nyitvatartási időn túl, akár hétvégén is fogadjuk partnereinket, rendkívüli esetben az éjszakai és ünnepnapokon történő eltárolás is lehetséges!

A kisebb tárolóhelyek zárt térben, az 5 m2-nél nagyobb helyek zárt, különálló, saját lakattal is zárható területen lettek kialakítva. Szolgáltatásunk körében segítünk Önnek a betárolni kívánt dolgai oda-vissza szállításában, a felrakó helyen történő szakszerű elcsomagolásban, felmérjük, hogy mi az optimális tárolótér, amit érdemes igénybe vennie, mert számunkra is fontos, hogy Ön csak a valóságban elfoglalt hasznos területért fizessen és elégedett legyen szolgáltatásainkkal.

További kérdései lennének?
Hívja munkatársunkat a +36/30-9528920 telefonszámon vagy írjon a bpd.depo@gmail.com címre.

Kérjük, tekintse meg árainkat!